UYARI: Çeviri devam etmektedir. Bu arada çevirisini yaptığım bölümleri türkçe şeklinde oyanayabilirsiniz. Menü tamamen türkçedir. Çeviri bitene kadart başka hiçbir sitede yayınlanmayacaktır. Çeviriyi izinsiz PAYLAŞMAYINIZ
Dosyaların tümünün çevirisi yapılacaktır. Google Translate vb. veya makine çevirisi olmayacaktır. Dosya bittikçe güncellemesini yapacağım. Ne zaman bitebileceğini kestiremiyorum o yüzden uzun sürebilir. Almanca “de” ve ingilizce “en” dosyaları içindeki dosyalardan bakarak çeviri yapıyorum. Çok fazla çevrilecek alan olduğundan kontrol ederek çevirisini yapacağım. Dosya bittikçe çeviri güncellenecektir.
İlerleme…
= Paylaşılmış Çeviri
= Paylaşılmamış Çeviri
Menü ve Arayüz Çevirisi: %100
Eğitim Merkezi Çevirisi: %99
DLC ECML: Peterborough - Doncaster - %100
DLC Great Western Express - %100
DLC LGV mediterranee: Marseille - Avignon - %100
DLC Rapid Transit - %100
DLC Amtrak’s Acela %100
DLC Northeast Corridor: Boston – Providence %100
DLC Arosalinie: Chur - Arosa - %100
DLC Brighton Main Line: London Victoria - Brighton - %100
DLC Peninsula Corridor: Boston - Providence %0
YERELLEŞTİRME DOSYASINI İNDİR Güncellendi 15.02.2025
KURULUM
Dosyayı arşivden çıkardıktan sonra TrainSimWorld5 Klasörü içine (oyun ana dizinine) atınız. Sonrasında ayar yapmaya gerek yoktur oyun açıldığında menüler Türkçe olmalıdır. Tren eğitim merkezinin bir kısmı türkçedir. Sadece ana eğitimler türkçedir. Diğer içerikler DLC dosyalarının içinde olduğundan sırayla diğerleri de eklenecektir. Her haftanın Pazar günü foruma gelip güncellemeleri kontrol etmeyi unutmayın.
Not: Epic sürümünden çeviri yapılmıştır. Dosya yapısı değişik olsa da Steam için de çalışabilir.