blog scs’de Almanya ile ilgili tartışma konusunda;
Mandelsoft’un Scs’den ayrıldığından, projenin bundan dolayı yavaş ilerlediğinden, ancak Pavel’in ekibe yeni elemanlar dahil ederek eski bölgelerin inşasının devam edeceğinden özetle bahsedilmiş. başka bir kullanıcı da bundan dolayı 1.39 ile Almanya’nın tamamlanacağını yazmış.
Burda gözüküp oyuna gelmeseydi tamamdı da, Gelibolu hiç görünmüyor burada. ![]()
Arkadaşlar bundan sonra kesin olarak DirectX 11 ve üzeri desteklenecek. Yani DirectX9 ve DX10(zaten eski) kesinlikle yok. Grafik kartınızda DX11 özelliği olmak zorunda aksi halde artık bu sürümden itibaren oynanamayacak. Tam sürüm geldiğinde zaten Steam başlatma seçeneklerinde DX9 falan göremeyeceksiniz.
Açık beta büyük değişiklikler getirdiği için sıkıntılar normal o yüzden uğraşmak istemeyen girmesin. Perşembe günü bununla alakalı bir videoyu tekrar çekmek istiyorum. Net olarak farkını gördük.
Dostum bu Euro Truck Simulator 2’nin ilk çıktığı zaman kullandığı logoydu.
asus hsn strix 1060 dx11 destekliyorsa, ets2 1.36 girmemek mümkün değil ![]()
Bilmiyordum
easter egg tarzında birşey zannettim ![]()
bayağıdır var bu otobüs
1.36 Betası’ndan önce yoktu, şimdiki betayla geri geldi.
Artı %18 kdv varmı yoksa sabit o fiyatmı ![]()
![]()
![]()
KDV dahil satıyoruz. Avrupa fiyatıdır.
Türkiye’ye farklı bir fiyat uygulayacağız.
Oyunun havası değişti bee ![]()
Ama ben yine de TRY kullanamam ya avroya alıştım. Aklım çok karışır diğer türlü.
1.36 güncelleme videosu
Korsika kesinlikle güzel olmuş. Road to the Black Sea’nin müjdecisi zaten
Videoda çok yüksek ayarda 300 ölçekleme ile oynadım ve performans tatmin etti. DX11’in farkını herkes kesin olarak anlamıştır ve bu böyle kalmayacak. Sorun yaşayanlar tam sürümü beklesin.
Yarın her şey yolunda giderse F-MAX ilk oynanış videosunu yayınlamaya çalışıcaz. Ardından sonraki gün ise DirectX 9, DirectX 11 mevzusuna tekrar değineceğiz. Perşembe akşamı 1.36 için canlı yayın olacak. Cuma eğer F-MAX videosu tam zamanında yayınlanırsa 2. videoyu planladık. Gelen yorumlarla birlikte proje tekrar anlatılacak ve oynanacak. Cumartesi akşamı canlı yayında F-MAX ile oynanır mı emin değilim. Sesler mevzusu çözülmeden yayın istemiyoruz. Zaten diğer oyunlar için DLC çıkışları vs. olacak vakit kalmaz.
eklenip kaldırılıyordu fakat artık tamamen olacak galiba çünkü scs bu otobüsü de paylaştı
Dorse Arkalarına türüne göre Tabelalar Eklenmiş
Bu Model boş tam sürümde eklenir heralde.
Etsde modellerde yenilenme Var.
Şu fotoğraftaki Renault Range T Korsika videosunda ön tarafı turuncu renkti ama burada plastik ve arkasında da hafriyat dorsesi var normalde yapay zekâ araçları hafriyat dorsesi taşımıyordu.Acaba oyunda artık yapay zekâdaki çekicilerin plastik ve boyalı parçaları olan versiyonlarını da mı görebileceğiz? Şu hafriyat dorsesi önceden neden yapay zekâda yoktu acaba bilen var mı?
Bu da üçlü kombo
Yapay zekâya tekrar eklenen mavi bir Neoplan, yapay zekâya yeni eklenen Isuzu ve bir de yeni gelen şirket boyaması olan bir dorse
Aynen bende görmüştüm 1.35 ile eklenmiş galiba.