1.36 Güncellemesi - Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Pavel abimiz dlc paralarını aldı iyice yedi ama harıta cıktıgından berı fps sorunlarını halledemedi

1 Beğeni

Merhabalar biliyorsunuz geçişi tamamladım 1.36’ya ancak MB galerisine girdiğim zaman oyundan atıyor Schumi modları aktif halde iken de inaktif halde iken yine atıyor Modsuz bir profilde de denedim yine ayrı sorun ile karşılaşıyorum var mıdır bir çözümü ?

Diğer kullanmış olduğunuz modlardan’da kaynaklanabilir tüm modları tek tek kaldırıp deneyin hatalı olan modu bulmuş olursunuz. :slight_smile:

1 Beğeni

Modsuz olan profilde sadece son sürümü olan modu da denedim ayrıca modsuz olarak yeni bir profilde de aynı hatayla karşılaşıyorum

1 Beğeni

Allah allah acayip,steamdan dosyaları doğrulayın bide başka çözğm gelmedi aklıma.

1 Beğeni

game.log dosyasında hata satırı ne gözüküyor ?

1 Beğeni

Beyler fmod gelince acaba şu mod kadar iyi ses olur mu araçlarda açılırken bide sesler geliyor ya inşllah o şekilde gelir

Bu adam sadece motor seslerini alıyor.Turbo vs. sesler dahil değil.

Sadece motor değil aracın tüm seslerini.

1 Beğeni

Videolarını izliyorken gaza basıyor devire bağlı olarak ses yükseliyor,bırakınca ses azalıyor sonra rölanti sesi geliyor.

En basitinden F-MAX modunu ne kadar bir farkındalık içerisinde oynadın merak ettim açıkçası…

1 Beğeni

Motordan kastım aracın bütün sesleriydi;sinyal,hava,el freni,tuş vs.Şimdi farkına varmış mıyım?

Motordan kasıt farklı şeyler ima edilemez. Motor sesi dediğin tek bir olayın sesidir. Genelleme yapılamaz.

1 Beğeni

Katılıyorum.

Korsika

3 Beğeni