1.36 Güncellemesi - Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Arkadaslar benim directx 10 destekliyo en fazla mesela 1.36 da open gl ile ile falan acmayi denesem acarmi bi fikir verebilirmisiniz

opengl ile açabileceksiniz ama performans olayında değişik bir şey olmaz gibi

Yani 1.35 de ne aliyosak omu olur tahminen hasan bey

Geçenlerde ben öylesine opengl ile açıp bir baktım dx ile arasında devasa bir fark var yani opengl çok düşük performans verdi ekran kartınız çok eski ise dx performansı beklemeyin derim.

Öncelikle iyi pazarlar,
Bir şey soracağım 1.36 beta’dayım ve oyun sürümü 1.36.0.120s.
Aracımı otomatik vites kullanıyorum. Vitesi ileri almak ‘shift’ tuşunu kullanıyorum. ‘shift’ tuşuna basınca shift+tab 'a basmışım gibi steam ekranı ile karşılaşıyorum ama her zaman olmuyor. bu hata ile karşılaşan var mı?

Aynı hata bende var çözemedim bende, bende dün bir test için girdim gece direksiyon setini kurmak zor geldi klavyeden shift’di benimde vites atma tuşu ilginç bi şekilde sürekli steam arayüzü açıldı anlamadım bende

Aynen bir kaç sefer bende karşılaştım bende bu neden çıkıyor ya diyorum demek ki hataymış

ETS2 1.36.0.121 is available in public beta on Steam.

• fixed fleet manager map route display after filtering
  • fixed player’s truck route display in truck manager map
  • updated player position getter on ui_map
  • on job screen cities are sorted by natural order with regard to localization and visualization options
  • dxgi: properly update the window styles for borderless windows
  • updated fleet manager view buttons, so they are highlighted initially (101280)
2 Beğeni

1.36’nın tam sürümünden bugün de haber yok galiba

Şuan 43.62 mb güncelleme geldi. 1.36 tamamlansada promods oynasak.

2 Beğeni

Bu aralar şu beta güncellemelerini yavaş çıkarmaya başladılar he o kadar zaman geçiyor 1, 2 hata düzeltip yayınlıyorlar artık tam sürümü çıkarsınlar Ats bile 1 hafta oldu tam sürüm yayınlanalı

Önceki update içeriklerine baktım da bulamadım bu konu ile ilgili , sassari limanın kapanmasının nedeni var mı?

2 Beğeni

Bende şu an 1.36 yüklü değil o yüzden bilmiyorum Sassari limanını mı kapatmışlar? Ya bunlar harbiden ne yapmaya çalışıyor ya dahası Olbia’da ki marinadan Corsica ya geçiş için oradaki limanı açmaları gerekiyor aynı şekilde Cenova veya Livorno dan da Corsica ya geçiş için liman yapmaları gerekiyor

SCS’ye güvenmeyerek haftalar önce tekrar 1.35’e dönerek doğru karar aldığımı fark etmiş oldum. Her zaman betadan önce kayıt yedeği alıp, bir bakıp tekrar eski sürüme dönmenizi tavsiye ederim.

1 Beğeni

3g3x0f

16 Beğeni

O iki ada arası çok fazla mesafe yok. Belki ona da animasyon yapıyorlardır, günahlarını almayın :smiley:

4 Beğeni

Oyun sürümü 1.36.0.124s 'den 1.36.1.6s sürümüne yükselmiş sanırım tam sürüm çok yakın

Çok uzadı beta neden böyle oldu acaba?

oyun sürümü 1.36.1.6s ve sassari limanı açık bende

1 Beğeni

O zaman yukarıda ki arkadaş dikkat etmeden yanlış bilgi vermiş.