1.32 oyundan atma sorunu

Merhaba, son güncellemeyi yaptıktan sonra (1.32) oyuna girdikten bi 5dk sonra çalışma durduruldu deyip oyundan atıyor profilimde mod falan yok temiz her yolu denedim her defasında aynı sorun artık sinir krizi geçircem herkesde var mı bu problem yalnızca bende mi anlayamadım bi hevesle güncelledik ama oynayamıyoruz ya yok böyle birşey güncellemeyi geri çekmek istemiyorum o kadar paralar veriyoruz yeni güncellemeyle oynayamayacaksam crak yapardım ne anlamı var böyle olacaksa.

Açık betada yaşanan sorunlar hala devam ediyorsa problem vardır. Bütün graifk vb. sürücüler güncel mi? profilde arta kalan mod falan da yoksa başka bir profil açıp deneyin şimdilik.

Modu profilimde benim de atıyor, modsuz profilimde sıkıntı yok ama hangi modadan kaynaklanıyor bulmuş değilim. Olabileceğini düşündüğüm her modu kapattım denedim ama sonuç yok.


Edit: Bütün modları kapatıp, dosya doğrulaması yapıp denedim gene donup kalıyor oyun. MP de kullandığım modsuz prfoilde sorun yok ama 6 yıllık profilimde sıkıntı var. @Baby

Herşey güncel bilgisayarımda, oyunun güncellemesini geri çekip tekrar girdiğimde bir sorun yaşamadım ama yeni güncellemede sıfırdan yeni profil açıp denedim yine aynı problemle karşılaştım sıfır profil açtığımda biraz daha uzun süre kaldım oyunda ama yine attı maalesef. Belki ara bi ufak onarım güncellemesi gibi iyileştirme güncellemesi gelir çünkü forumlarda okuduğuma göre bi ben değilim bu sorunu yaşayan.

1-2 hafta içerisinde fix gelir ve umarım sorununuz düzelir onun harici gerekirse tüm modları imha et :smiley: Mod demek başa bela demek

1 Beğeni

hocam modsuzda olmuyor simdi kabul et :grinning:

@Aytac_Geyik seninde sorunun insallah gecer yakin zamnda

Oyundan atma sorunu malesef bendede mevcut bu galiba genel bir sorun ufak tefek onarımlarla bu sorun giderilir zamanla

Bi iyileştirme güncellemesi beklemekten başka şansımız yok anlaşıldı umarım en kısa sürede halledilir hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı

1 Beğeni

Ben sorunumu çözdüm. Günlerdir çözüm önerisi olarak profilinizi, araçlarını vs silip deneyin diyen arkadaşlar oldu. Benim de aklıma profilimdeki araçları kontrol etmek geldi.Herhangi bir modlu aksesuar vs kullanıyorsam temizleyeyyim diye. Bu şekilde işe koyuldum ve resimde gördüğünüz gibi, kabininde bug olan bi araç buldum. Satıp oyuna döndüğümde daha önceden oyundan attığı sürenenin üzerine çıktım ve sorunu çözülmüş olabileceğini var sayarak buraya yazmaya geldim. Yani demem o ki araçlarınız vs kontrol etmeniz.

4 Beğeni

Oyundan atma problemi sadece bende var sanıyordum umarım bir iyileştirme yaparlar çünkü böyle olması bir yerden sonra oyundan soğutuyor. Aynı sıkıntının ATS’de olduğunu da fark ettim.

Merhaba Beyler Benimde Böyle Bir Sorunum Vardı Sorunu Çözdüm Oyun Profilinize Gireceksiniz
Oradan Düzenle Kısmı Var Oraya Girip Birtane Araç Seçin Araç Seçili Olmadığı İçin Oyundan Atıyor
Ben Oyundan Kaynaklanıyor Sanıp Oyunu Sildim Tekrar Kurdum Yine Fayda Etmemişti Sorunun Çözümü
Araç Seçili Olmadığı İçinmiş Araç Seçeceksiniz Profilinizden Saygılar